Remek kutyás pólót rendeltem magamnak egy szuper cégtől

Nem véletlenül tartja a mondás, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Ha egy kutyussal megszeretitek egymást, annál csak kevés kötelék erősebb. Én gyerekkorom óta tartok kutyát, és pontosan tudom, mennyi szeretet és ragaszkodás szorult a kis szívükbe, mennyi örömöt és boldog percet tudnak okozni. Mi több, egy kutyás klubnak is a tagja vagyok, ahová Bikficcel, az én drága kutyusommal rendszeresen eljárunk. A többiekkel tudunk beszélgetni, tanácsot adni egymásnak, amíg a kis barátaink remekül eljátszanak egymással. És a legutóbbi találkozóra egy olyan különleges pólóban mentem, hogy a többiek rögtön kérdezgetni kezdték, mégis honnan van. Így ismertettem meg őket a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop oldalával. Persze előbb nekem is meg kellett ismernem, de a lényeg ettől még nem változik.

Úgy történt, hogy egy ismerősömmel találkoztam, akin egy nagyon ötletes, humoros póló volt. Rögtön fel is tűnt nekem, és nem bírtam a kíváncsiságommal, megkérdeztem, hogy honnan van. Ő örömmel beavatott, hogy a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop oldaláról rendelte, és nekem is melegen ajánlja, mert nem csak humoros mintáik vannak, hanem állatosak, többek között kutyásak is. Erre felragyogtak a szemeim, és azonnal megkértem, hogy küldje el nekem ennek a webshopnak az oldalát, elérhetőségét. Ő kikereste, és át is küldte nekem, hogy aztán nyugodtabb körülmények között alaposabban átnézhessem. Így is tettem, még aznap este átnyálaztam a kínálatot.

Meglepő, mennyi időt el tud tölteni az ember a böngészéssel, ha ennyire jó weboldalra talál. Én személy szerint vagy 2 órát töltöttem el vele, de nem bántam meg. Megtudtam ugyanis, hogy a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop az egyik legnagyobb ilyen idehaza, több üzletük is van, ahol személyesen is fogadnak megbízásokat, de webshopként is működnek, azaz online is rendelhetsz tőlük mintás pólókat. Csak ki kell választani a megfelelő emblémát, megadni, hogy milyen méretű és színű pólón szeretnéd viszont látni, és már adhatod is le a rendelésedet! Ők szuper gyorsan feldolgozzák, elkészítik, és 3 napon belül a futárszolgálat már ki is hozza a kész pólót. Csodálatra méltó, hogy vannak, akik ennyire lelkiismeretesen és alaposan űzik ezt az ipart, pedig nem lehet könnyű!

Végül a kutyás minták közül kiválasztottam azt, ami így első nekifutásra a legjobban tetszett, és a legjobban tükrözte a négylábúakhoz való hozzáállásomat. Végül zöld színben rendeltem meg magamnak, mert az a kedvencem, és úgy gondoltam, hogy azon jól mutatna. Igazam is lett; mikor nem sokkal később a futár meghozta a csomagomat és először felpróbálhattam a kész darabot, olyan érzés volt, mintha mindig is az enyém lett volna. Mint említettem, a klubban is mindenki odáig volt érte, úgyhogy én is küldhettem el mindenkinek a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop elérhetőségét, hogy ők is tudjanak készíttetni maguknak hasonlót. Így majd nem csak belül, de kívül is ízig-vérig kutyabarátok leszünk, és mindenki látni fogja rajtunk, kik a legjobb barátaink!