Nem lehet a hatóságokat egy világvégi tanyán fogadni – és nem is ideális

A feleségemmel főként kuvaszokat tenyésztünk, egy erre megfelelő helyen, a gyerekkori birtokunk határában, szép nagy, zöldterületen, ahol napközben nem kell bezárva lenniük. Ideális hely, nem akarunk váltani mert a nagytestű kutyáknak erre a határtalanságra van szüksége, pedig sok nehézséget okoz ennyire távol élni “mindentől”.

Főleg a feleségemnek, mert ő a közös projektünkkel párhuzamosan saját vállalkozást is vezet. Nem bocsátkoznék bele a tevékenységi körébe, de a lényeg, hogy online tudja ugyan a munkáját végezni, viszont ahhoz, hogy nagyon ritkán patinás környezetben is tudjon tárgyalni, meg kellett találnunk egy székhelyszolgáltató budapesti “alegységét”, mert addig nagyon megvoltunk lőve (főleg ő).

Szóval, van a szekhelyszolgaltatas24.hu oldal, ahol rengeteg megoldást kínálnak pont ilyen ügyekben. Ha IPA-mentes helyet szeretnénk, arra is van megoldás, ha csak a leveleinket és a hatóságokat fogadtatnánk más valakivel átmenetileg, a cégügyeinkkel kapcsolatban, mert mi nem érünk rá mindig, természetesen arra is. De mint írtam van budapesti székhelyszolgáltatásuk, és van tárgyalójuk, ha havonta egyszer szükség volna rá! Na ez volt az, ami a feleségem vállalkozását megmentette lényegében, bár más előnyöket is jócskán behúztunk ezzel. Vacilláltunk, hogy jó lesz nekünk az újlengyeli változata is a székhelyszolgáltatásnak, de a budapesti bejelentett telephely-cím végül nekünk (főleg neki) fontosabbnak tűnt annál a lehetőségnél, amit az Újlengyelben történő székhelyszolgáltatás jelent. Egyszerűen a fővárosi cégcím imponált és be is jött a vállalkozás forgalma szempontjából, ezt el kell ismerjem. Persze ez vállalkozásfüggő. Továbbra sem részletezném, ő mivel foglalkozik, de mondjuk úgy, hogy már a szolgáltatás megnevezésében is van szerepe Budapestnek, így neki tényleg ez a céges cím kellett. Komolyabbnak tűnik fel bizonyos körökben így a cégünk, ha a főváros köthető.

Viszont visszatérnék bizonyos hívogató kulcsszavakra, ami másnak is megváltás lehet: a legismertebb adóoptimalizáló község – ez Újlengyelre vonatkozik. Valamint: az esetleges hatósági kényszerintézkedéseket nekik kell tűrniük – ez pedig mindkét helyszínre. Csodálnám, hogy ha valaki még nem találkozott volna ilyen szolgáltatásokkal, de tényleg többen lehetnek, akiknek megkönnyíti az életét, szóval ne habozzatok.

Nekünk mindenképp bevált, mint írtam. Tényleg csak néha kell a feleségemnek helyszínen tartózkodni, de, mint azt a “székhelyszolgáltató budapest” címszavakra rákeresve láthatjátok náluk, havonta egyszer használhat tárgyalót tehát a kijelölt helyen, így senki nem ide, az ország szívétől távol eső otthonunkba kell jöjjön, mondjuk a hatóságok részéről. Ide, ahol a kutyákkal élünk. És akiknek semmi köze a feleségem bizniszéhez, de biztos jól megugatnának mindenkit. Ez nekünk egy “szent” hely itt amúgy is, bár nem akarok túlzásokba esni.

Szóval, ha a munkátokat ti is tudnátok végezni mindig otthon, mert mondjuk online értékesítetek ti is valamit, mint a feleségem, csak egy telephely kell, akkor ide teszem a linket: székhelyszolgáltató budapest. Anno én is nagyon elveszetten pötyögtem be ezeket a szavakat a keresőbe, mert aggasztott a feleségem problémája, aminek az az eredője, hogy teljesen ide vagyunk kötve helyileg, de a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalnál ideálisabb ajánlat végül sehol sem jött szembe, nektek is őket javaslom összességében. Olvassátok át, mi mindent tudnak nyújtani még, a felsoroltakon túl (levelek szkennelése, továbbítása, átvétele, stb). Ez egy Bisnode által minősített cég, stabil cég, a legjobb budapesti és újlengyeli székhelyszolgáltató!