Kutyatenyésztés mellé étteremnyitás

Tudjátok, mennyire imádom a kutyákat. Sőt, talán páratok azt is tudja, hogy a párommal az elsődleges keresetünk a kutyatenyésztésből jön, így rengetegféle kutyánk van otthon a kennelekben. Viszont most egy új álmunkat valósítjuk meg: éttermet alapítunk. Ehhez pedig kell egy jó munkaasztal, amit mi az rdealer.hu oldaláról vettünk meg.

Kezdjük az elején: mi egy munkaasztal? Ha voltatok már egy étterem vagy büfé konyhájában vagy esetleg láttatok róla képet, akkor biztosan találkoztatok már munkaasztallal. Ezen szoktak például zöldségeket, húsokat vágni, esetleg tálalni is. Általában acélból készülnek, és a szerepük nem az esztétikai érték, hanem az, hogy strapabírók legyenek (például, ha húsklopfolásról van szó). Ezért is választottuk az Rdealer-t, mivel itt valóban jól összerakott, rozsdamentes munkaasztalokat adnak, méghozzá a kiemelkedő minőségükhöz képest egészen jó áron.

Na de előre rohantam, mesélek először egy kicsit magáról az Rdealerről. Ez egy családi vállalkozás, amely már több mint 20 éve működik minőségi olasz gépekkel, amelyeket főként a komoly vendéglátó helyiségek számára ajánlják. Ennek oka, hogy ezek a gépek (például fagylaltgépek, jégkása készítő vagy húsipari gépek) nem két fillérbe kerülnek, viszont épp arra vannak kitalálva, hogy hosszútávon jól ellássák feladatukat. Ilyen az a munkaasztal is, amelyet kinéztünk az éppen épülő konyhába. Tudtuk, hogy valami nagyobb és robusztusabb munkapult kéne, mert ezen menne minden nagyobb munkálat. Amikor voltunk bent az étteremben, és újra lemértünk mindent, rájöttünk, hogy lehet, hogy nem ártana a nagy munkaasztal mellé két kisebb is, hogy a saláták, desszertek és egyéb kevés előkészületet igénylő fogások párhuzamosan is tudjanak készülni. Így amikor az rdealer.hu oldalán megtaláltuk a munkapultokat és asztalokat, akkor eszerint kezdtünk célirányosan keresgélni.

A nagyobb munkaasztalnak az 1800-szor 700 mm-es pultot néztük ki, ami 850 mm magasságú volt. Ezek után a két kisebbnek az 1000-szer 700-as darabot lőttük be, ami ugyanolyan magas, mint a nagy, de sokkal rövidebb, tehát pont befér még a konyhaajtó mellé is akár. Mindezek tehát rozsdamentes acélból készültek, kevésbé zajosak, mint az olcsóbb munkaasztalok, és a magasságuk is állítható.

munkaasztal

Nem kellett több, mindezek az infók meg is győztek minket, hogy az Rdealert érdemes választanunk. Az anyag minősége is tökéletesen megfelelt, úgyhogy azt mondtuk, ne húzzuk az időt, rendeljük meg őket, és akkor legalább ezen túl leszünk a sok teendő között. Meg is rendeltük egy perc alatt nagyjából, és végül az üzletbe kértük, hogy átvehessük, mivel nekünk Tapolca kifejezetten közel van, és akkor nem kell a futárhoz sem igazodni.

Miután megérkezett a munkaasztal, megbizonyosodtunk róla, hogy ez tényleg remek minőségű, és jól fogja állni a sarat a konyhában. Ami azt illeti, annyira megtetszett nekünk az rdealer.hu, hogy még más cuccokat is keresgéltünk a munkaasztal mellett az étterembe, Így végül 3 héttel azután, hogy megvettük a munkapultokat, vettünk egy fokhagymapucoló gépet, egy pizzatészta nyújtó készüléket és egy szeletelőgépet is. Ugyanis ahogyan haladt előre az idő, rájöttünk, hogy csomó mindenre még szükségünk van, így többször is felkerestük a jól bevált Rdealert.

Így tehát sikerült megnyitnunk az éttermünket két nappal ezelőtt, ami hatalmas dolog most nekünk, tényleg egy rég dédelgetett álmunk vált ezzel valóra – persze a kutyatenyésztés mellett. És ha munkaasztalról van szó, akkor én büszkén mondom mindig, hogy az Rdealer a legjobb hely annak beszerzésére.