Fotós bemutatkozást vittem a kiállításra – magam nyomtattam

Szeretek fotózni, nem meglepő az sem, hogy a kedvenc témám a kutyáim. És nem csak elkészíteni szeretem ezeket a képeket, hanem kinyomtatni is. Így bármikor megyünk kutyakiállításra, mindig van nálam egy-egy szórólap, prospektus, afféle album, melyben a kutyáim fotói és adatai láthatók. A bemutatkozó kiadványokat magam nyomtatom.

A nyomtatómhoz szükséges alkatrészeket és festékeket pedig mindig innen szerzem be. Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu – ez az a hely, ahol mindenki megtalálhatja a nyomtatójához szükséges dolgokat. Jó áron, kedvezményekkel és ingyenes szállítással.

De kezdem is az elején. A nyomtató kiválasztásánál. Itt figyelembe kell venni, hogy mennyi oldalt fogunk nyomtatni vele, hogy mennyire lesz igénybe véve maga a nyomtató. Hogy milyen papírra és mit nyomtatunk, egyszerű szöveges oldalakat, netán fotókat. A nyomtatoalkatresz.hu oldalon blogbejegyzések segítik a vásárlás előtt állókat, jó tanácsokat olvashatunk arról, hogy milyen nyomtatót válasszunk.

És azt is megtudjuk, hogy mennyi az annyi. Hogy milyen tényezők befolyásolják azt, hogy egy adott tonerrel vagy patronnal hány oldalt fogunk tudni kinyomtatni.

Aztán ha megvan a nyomtató, akkor irány a nyomtatoalkatresz.hu, itt jó áron, kedvezményekkel szerezhetjük be a festéket. A kedvezmény itt azonnali, nem egy távoli pontgyűjtés vége, és már két darabtól jár. Nem csak egyféle dolog számít bele, tehát nem kell minden színből hármat venni, hogy megkapjuk a kedvezményt, lehet egy színes és egy fekete patron is, és máris jár.

A szállítás pedig ingyen van, tehát ezzel nem kell számolni. Értékhatártól függetlenül nem kell fizetni a szállításért, a csomag pedig egy-két napon belül érkezik is. Ha egy picit várni kell, azt már a rendelésnél jelzik különböző színű pipákkal. Nagyon felhasználóbarát maga a felület is, nem kell bogarászni, böngészni, egyszerűen csak meg kell keresni a nyomtató típusát, és máris látjuk a lehetőségeinket.

Nem csak festéket, alkatrészt is lehet vásárolni, így nem kell egy teljesen új nyomtatót venni azért, mert mondjuk eltört a dob, egyszerűen ki lehet cserélni.

Vannak még fotópapírok is, a különféle típusú nyomtatókhoz, fényes és matt is. Ezeket is mindig itt veszem meg, mert így egy helyen meg tudok mindent vásárolni, amire szükségem van ahhoz, hogy kinyomtassam a képeket.

Nagy sikert szoktam aratni ezzel a kis prospektussal a kutyakiállításokon, szívesen viszik el azok, akik kiskutyát szeretnének, és többen már fel is keresték az én tenyészetemet, csak mert megőrizték ezt a kedves kis szórólapot.