Felelős kutyatenyésztéssel foglalkozó céget alapítottam

Kutyás ember vagyok ízig-vérig. Nem azt mondom, hogy nem tudnék eljátszani egy kismacskával, de valamiért mindig is a kutyákhoz volt nagyobb kötődésem. Csodálatos, kis hűséges lények, akikkel mindent meg lehet osztani. Nem volt olyan szakasza az életemnek, hogy ne lett volna kutyánk. Számomra ez egy adott dolog volt. Most, hogy azonban elköltöztem otthonról, sok ideig nem volt lehetőségem arra, hogy kutyát tartsak.

Ez a kutyamentes idő arra volt jó, hogy minél többet megtudjak a kutyák felelős tartásáról. Sajnos az országunkban még mindig rengeteg illegális tenyésztő van, akik sokszor bele se gondolnak abba, hogy milyen felelőtlen az, amit csinálnak. Nem csak a kicsinyeket, de a saját kutyájukat is veszélyeztetik, elvégre nem tudnak megteremteni olyan körülményeket a szüléshez, amire valóban szüksége lenne egy nőstény kutyának. Sokan azzal védekeznek, hogy ez így természetes, de szerintem onnantól kezdve, hogy háziasítottunk egy állatot, tárgytalan a természetességről beszélnünk.

Elég erős késztetést éreztem arra, hogy jó példát mutassak, ezeknek az illegális tenyésztőknek, és meg akartam alapítani a saját cégemet, ami felelős kutyatenyésztéssel foglakozik. Persze ezt könnyebb eltervezni, mint megvalósítani. De a Topcégalapítás hely segítségével, minden különösebb zökkenő nélkül véghez tudtam vinni ezt az álmomat. De ne szaladjunk ennyire előre, elsőként mesélnék kicsit arról, hogy miként találtam rá a Topcégalapítás oldalára, és milyen szolgáltatást nyújtanak.

A neten böngésztem, mikor feltűnt egy „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” felirat. Már ebből éreztem, hogy egy jó ajánlattal fognak kecsegtetni. Rövid habozás után rá is kattintottam az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratra, és egy új világba kerültem. Ebben a világban a cégalapítás művelete olyan egyszerű, mintha a boltba mennénk vásárolni.

Miért éreztem ezt? Amint beléptem, egy szép, kellemes kinézetű háttér fogadott. Ez már megadta az alaphangulatot. Az oldal kialakítására, a „modern” szó a legmegfelelőbb. Érződik rajta, hogy követik a mostani trendeket és megpróbálják olyan könnyedén navigálhatóvá tenni az oldalukat, amennyire csak lehet. Ennek köszönhetően hamar megtudhattam, hogy miként tudok náluk céget alapítani.

Most gondolhatnátok arra, hogy ezekért az információkért, bonyolult menükön kellett keresztüljutnom. De erről szó sincsen. Ha csak a legfontosabb dolgokra vagyunk kíváncsiak, akkor a kezdőlapon egyszerűen lefelé kell tekernünk. A tájékoztató szöveg tagolása kiváló. Mindig azt érzi az ember, hogy csak egy kicsit tovább akar olvasni. Ez nekem üdítő újdonság volt, mert régebben mindig unottan olvastam ezeket a szövegeket.

De nem csak a prezentáció volt az, ami meggyőzően hatott rám. Az ajánlataik mind szuperek voltak. Különösen az, hogy a cégalapítás procedúrája, ingyenesen elvégezhető náluk, ha az alap szolgáltatás mellé, még székhelyet is bérlünk. Értem én, hogy ez így nem teljesen ingyenes, de őszintén, nem hiszem, hogy más cégnél akartam volna székhelyet alapítani. Jobb az, ha a cégünkkel kapcsolatos dolgok mind egy helyen vannak.

Különösen akkor, ha az említett cég átlátható és nagyon egyenes kommunikációval rendelkezik. Ezt azóta tudom, hogy először megcsörgettem őket. Aggódtam, hogy talán valami probléma lesz majd az ügyintézéssel, de a vonal másik oldalán mindig nagyon kedvesek voltak. Elmeséltem nekik, hogy az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratról kerültem ide. Később pedig meg is köszöntem nekik, hogy lehetőséget biztosítottak egy ilyen kedvező ajánlat igénybevételére.