Egész hétvégés lánybúcsúra megyek, úgyhogy kutyaszittert kell találnom

A kutyuskám, Boci a mindenem, úgyhogy amikor csak tehetem, a legtöbb helyre magammal szoktam vinni. Szeretném, ha nem érezné azt, hogy kihagyom őt a programjaimból, és nem szeretném, ha a kis drágám egyedül szomorkodna otthon, amíg én elvagyok valahol. Ha kirándulni vagy nyaralni megyek valahova, akkor is olyan szálláshelyet igyekszem keresni, ami kutyabarát, hogy Boci is velem tarthasson.

Nyárra viszont meghívást kaptam egy nagyon különleges lánybúcsúra a Balatonra. Egészen pontosan erről a programról lenne szó: Felejthetetlen lánybúcsú a Balatonon – 5-30 fő részére – BalatonPRO. Az egyik legjobb barátnőm ugyanis a nyáron házasodik, és mindenképpen szerettünk volna neki egy tényleg igazán emlékezetes lánybúcsút szervezni. Lehetőleg vízparti eseményt szerettünk volna, így jutottunk arra a döntésre, hogy a Balatonon tartjuk a lánybúcsút.

Ha rákattintotok a fentebbi Felejthetetlen lánybúcsú a Balatonon – 5-30 fő részére – BalatonPRO ajánlatra, akkor láthatjátok, hogy 3 különböző csomag is elérhető, és mindegyiknek a vitorlás hajókázás a fő attrakciója. Nos, szegény Boci nincs különösebben oda a vízért, így hát ő nem igazán élvezné a vitorlásozást és fürdőzést. Így hát mindenképpen keresnem kell majd egy vállalkozó szellemű barátot, aki hajlandó lenne a kutyámra vigyázni egy hétvégén keresztül.

Mi ugyanis azt a programot választottuk a BalatonPRO lánybúcsús kínálatából, amelyik az egész hétvégére kiterjed. A csomag nem véletlenül kapta a “Felejthetetlen hétvége” nevet. Van benne egész napos hajókázás korlátlan italfogyasztással, belépő karszalagok Siófok szórakozóhelyeire, ahol szintén kedvezményesen fogyaszthatunk, igény esetén vacsora és reggeli egy balatoni panorámás étteremben, és wellness lehetőség egy luxusszállodában. De ami szerintem a legjobb: lehetőségünk lenne a vitorlás fedélzetén eltölteni az éjszakát. Szerintem ez nagyon poénos lesz, enyhén becsiccsentve visszamászni éjjel a hajó fedélzetére.

Felejthetetlen lánybúcsú a Balatonon - 5-30 fő részére - BalatonPRO

Láthatóan nagyon gazdag programkínálattal várja a bulizni vágyókat a BalatonPRO. A hajókázás időtartama egyébként teljesen a lány csapatra szabható. Ha nem szeretnénk egész nap a hajón lenni, akkor a rövidített változat is választható. A programok ára természetesen a választott szolgáltatásoktól és a létszámtól függenek első sorban. Szerintem mi jól tettük, hogy már jó előre lefoglaltuk magunknak a hajót és az időpontot, mert nyáron valószínűleg eléggé nehéz lehet az utolsó pillanatban lefoglalni egy ilyen szuper (és vélhetően) népszerű lánybúcsús programot.

Én már alig várom a balatoni lánybúcsúzást. Bocikám pedig remélem nem fog megsértődni, amiért 1-2 napra elhagyom őt, hogy megünnepelhessem a legjobb barátnőmet