A mobilvízszerelő hu szakemberei azonnal a segítségünkre siettek

A következőkben arról fogok írni, amikor a mobilvízszerelő hu szakembereinek köszönhetően nem történt nagyobb baj annál, amin még az ember jó ízzel mosolyog egyet, netán még nevet is.

10 éve foglalkozok kutyatenyésztéssel és egyelőre úgy is érzem, hogy ezzel fogom eltölteni az egész életemet. Ez az, amivel kelek és fekszem, imádom az állatokat és nagyon sok örömöt és boldogságot kapok attól, hogy minden nap velük foglalkozhatok. A tenyésztés mellett üzemeltetek egy kutyaiskolát is, ahová hétvégente lehet járni és igyekszek olyan tanácsokkal ellátni a gazdikat, amivel jobban kordában tudják tartani a rakoncátlan ebeket.

Mivel a napjaimat 150%-ra töltöm meg, amikor hazaérek általában csak arra vagyok felkészülve, hogy a megszokott környezetemben pihenjek – ott, ahol minden rendelkezésemre áll. Kivéve, mikor éppen úgy dönt a ház némelyik lakója, hogy olyasmiket dobál a wc-be, ami nálam dugulást idézhet elő. Sajnos ez egy igaz történet, de természetesen boldog a befejezés, mert a mobilvízszerelő hu csapata azonnal a segítségemre sietett és nem volt apelláta az ügy megoldását illetően.

Felhívtam őket, és ahogyan azt a weboldalukon is hirdetik, már egy órán belül kiértek hozzám. Itt jegyezném meg, hogy Budapesten és Pest megyében vállalnak kiszállást, én pedig pont a város határában lakok, de még így is nagyon gyorsan kiértek és valóban egy óra alatt nálam voltak a szerelők.

Először is gratuláltak ahhoz, hogy nem kezdtem el magam a dugulás elhárítását, mert ez a leggyakoribb hiba, amit az emberek csak el tudnak követni. Megvesznek mindenféle szerszámot, aztán a végén csak azt érik el, hogy ki kell bontani a burkolatot, mert elakadt a csatornában a szerszám is. Itt viszont ilyen nem történt, mert ők jöttek és azonnal segítettek abban, hogy megszűnjön ez a borzasztó állapot. A megfelelő eszközökkel tulajdonképpen nagyon hamar sikerült megszüntetni ezt az állapotot és a továbbiakban sokkal inkább a fürdővel kapcsolatban kértem tőlük tanácsokat. Azt tervezgetem ugyanis, hogy felrobbantom a fürdőszobát és egy kicsit átrendezem a dolgokat, hogy jobb legyen a hely kihasználtsága. Abban kértem tanácsot tőlük, hogy mit hova érdemes tenni és hogy a vízcsövek és szennyvízcsövek hogyan és milyen módon mozdíthatók, ha egyáltalán mozdíthatók.

Szerencsére mindenben tudtak jó tanáccsal szolgálni, ezért nem maradtam egyáltalán pácban. A duguláselhárítás korrekt árazásán túl ezt a felújítást is megbecsülték nekem, hogy mennyit kóstálhat és egyáltalán nem ment el a kedvem a dologtól. Meg is beszéltem a mobilvízszerelő hu szakembereivel egy következő időpontot, amikor bele is ugranak a megbeszélt változtatásokba és nagyon remélem, hogy sikerül majd az elképzeléseimnek megfelelő fürdőszobát kialakítani a segítségükkel.