A minőséget érdemes sokáig kutatni

Néhány hónapja eldöntöttük a párommal, hogy szeretnénk venni egy kiskutyát. Sok lehetőség felmerült bennünk, kezdve az örökbefogadástól menhelyről egészen a kutyatenyésztőkig. Lehet, hogy sokan elítélnek miatta, de mi végül a törzskönyves kutyatenyésztő mellett tettük le a voksunkat. Ennek egészen egyszerű oka volt. Még pedig az, hogy néhány éven belül szeretnénk családot alapítani, és egy olyan kutyát szerettünk volna hozni, akinek az idegi állapota alkalmas erre. El kell fogadni a tényt, hogy vannak olyan menhelyi kutyák, akik a szörnyű múltjuk miatt ideggyengék, és nem valók kisgyerek mellé. Nem zárom ki a lehetőséget, hogy a jövőben nem hozunk menhelyről kutyát, de egyelőre így döntöttünk. Nagyon nehezen találtuk meg azt a tenyésztőt, akit megfelelőnek gondoltunk arra, hogy tőle vegyük meg a családunk jövendőbeli tagját. Szerintem ez egyáltalán nem egyszerű feladat, ahogy az sem volt az, hogy megtaláljuk a megfelelő autószerelőt a kocsinknak is. Szerencsére ez már sikerült, a metaautoszerviz.hu lett a befutó.

Úgy bukkantunk rájuk, hogy a férjem beírta a keresőbe, hogy autószerviz budapest. Nem gondoltuk volna, hogy rögtön az első találat már a befutó is lesz, de végül így alakult. A metaautoszerviz.hu egy olyan vállalat, ami már több mint másfél évtizede működik, és várja a visszatérő vendégeit. Mert az van neki, még pedig elég sok, ami nem csoda. Az áraik szerintem teljesen elfogadhatóak az átlagember pénztárcájának. Voltam már olyan helyen, ahol, amikor mondták, hogy mennyi lesz a végösszeg, majdnem lefordultam a székről. Ez a metaautoszerviz.hu esetében azért sem fordulhat elő, mert a szerelés során folyamatosan kapcsolatban vannak az ügyféllel, és tájékoztatják, hogy éppen mit csinálnak, és mennyibe fog kerülni. Ha felmerül valamilyen váratlan kiadás, akkor először egyeztetnek velünk, és csak aztán végzik el azt az adott munkafolyamatot. Szerintem manapság ez is nagyon ritka, így meg kell becsülni az ilyen helyeket.

További előnyük még szerintem, hogy egy márkafüggetlen autószervizről van szó, így nyugodtan vihetjük oda az autónkat, legyen bármilyen a márkája. Én a márkaszervizeket mindig elég drágának tartottam, tekintve, hogy az én autóm 15 éves. Így nem is érzem már szükségét, hogy mindenképpen márkaszervizbe vigyem el. Az ügyfélre is nagy hangsúlyt fektet a metaautoszerviz.hu, ugyanis egy tágas, kényelmes váróterem vár mindenkit, akinek az autóját rövidebb ideig szerelik, és esetleg szeretné a helyszínen megvárni.  Ez a váróterem el van látva klímával és wifi-vel is, hogy az ember könnyebben el tudja ütni az idejét.

Az is olvasható a weboldalukon, hogy minden általuk beszerzett alkatrészre garanciát vállalnak, ami minden esetben fél év, legyen szó akár gyári, akár utángyártott alkatrészről. Ez elég megnyugtató szerintem, mert annál nincs bosszantóbb, mikor az ember kifizet egy rakás pénzt valamilyen alkatrészért, ami aztán nem sokkal később újra meghibásodik, és fizetheti ismét ki a szerelést. Ettől a metaautoszerviz.hu esetében nem kell tartani. Ha mindezek alapján úgy érezzük, hogy szeretnénk felvenni velük a kapcsolatot, akkor ezt megtehetjük telefonon keresztül, illetve az online időpont foglaló felületükön is. Én ez utóbbit javaslom, mindig ezt használom, és eddig minden flottul ment ennek a rendszernek köszönhetően. A férjem nagyon rigolyás tud lenni, ha az autója szereléséről van szó, de a metaautoszerviz.hu-val kapcsolatban ő is teljes mértékben elégedett, aminél jobb fokmérő a minőséget illetően nem is kell számomra, szerinte ők a legjobb autószerviz budapest városában és környékén.