A kutyatenyésztő ajánlotta az olajwebshopot

Régi vágyam volt egy Golden Retriever kiskutya, így egy álmom vált valóra, amikor végre mehettem a sajátomért. Sajnos kölcsön autóval kellett mennem, mert az enyém karbantartás alatt volt: váltóolaj kellett bele.
A kiskutya szerelem volt első látásra. El is neveztem gyorsan Vacaknak egy gyerekkori rajzfilm alapján. A tenyésztővel még maradtunk beszélgetni. Már egy ideje ismertem, és jóban is voltunk, így tudta, hogy nem ez az én kocsim. Elmondtam neki a gondom, mire ő legyintett, és mondta: majd megrendeled az olajat az olajwebshop.hu-ról!

Olajwebshop.hu? Sosem hallottam még róla. Javasolta, hogy a Váltóolaj – Olajok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból linken nézzek szét, higgyem el, jó döntés lesz.

Otthon, amíg a kiskutya játszott, elkezdtem nézelődni. Tetszett az oldal, hiszen átlátható, jól megszerkesztett kivitelezésű volt. Könnyedén meg is találtam a váltóolajokról szóló kategóriát, és tetszett, hogy nagyon széles a kínálat.
A cégről is sok info volt fent. Több éves múlttal rendelkeznek már, és óriási forgalmat bonyolítanak le. Volt olyan év, melyben ez meghaladta az 1 milliárd forintot!
Számos nagyvállalat megbízta őket a kenőanyagok szállításával. Ilyenek például a Dohányboltellátó és a MÁV is, de rengeteg önkormányzat is kapcsolatban áll velük. Ez rengeteget elmond, hiszen ezek a cégek nem üzletelhetnek olyan kereskedésekkel, akiknek nincs meg a megfelelő szakmai háttere, infrastruktúrája és rendszere az ilyen szintű kiszolgáláshoz.

Kenőanyagok terén egyértelműen specialisták. Nincs is igazi konkruenciájuk. Csakis magas minőségű, elismert márkájú termékeket forgalmaznak. Nem adnak ki olyan árut, aminek kétes az eredete, itt garantáltan minden eredeti!

Tetszett, hogy nagyon ügyfélközpontú a hozzáállásuk. Ezt bizonyítja az is, hogy folyamatosan elérhető az ügyfélszolgálat. Telefonon és írásban egyaránt válaszolnak nekünk készségesen minden feltett kérdésre. Nem kell napokat várni arra, hogy írjanak egy választ, és nincsenek órákig tartó Beethoven muzsikák sem, mielőtt a kagylót felemelik.
Nem véletlen, hogy a közösségi médiában is több mint 10 ezer ember követi őket. Számos újdonságról számolnak be itt, szóval érdemes is figyelni az oldalt. Sokszor könnyebb erre odafigyelni, mint az e-mailes postaládára. Az igazat megvallva, azt jóval ritkábban nézem meg, mint közösségi oldalakat, szóval hatékonyabbnak látom, mint a hírleveleket. A Facebookon csupa-csupa jó véleményt írnak róluk, ami nem lehet véletlen. Ennyi ember egybehangzó véleménye csak akkor alakulhat ki, hogyha valóban minőségi szolgáltatásban van részük, és itt ez nem kérdés! Ráadásul ezen a felületen önszántukból értékelik őket az emberek, nem is kérésre. Ez még fontosabb, ugyanis egy átlagos szolgáltatás esetén sem lenne kedvem külön véleményt kifejteni, csakis akkor, ha 10/10, amit kaptam.

Ami viszont a legnagyobb visszajelzés, az a magabiztosság, hogy 30 napos garanciát adnak minden rendelésre. Amennyiben a rendelt árucikk nem megfelelő számunkra, 30 napunk van rá, hogy akár indoklás nélkül visszaküldjük! Ez azért nem semmi, csakis olyan cégek vállalják be, akik 100%-ig biztosak abban, amit képviselnek.

A webáruház könnyen kezelhető, és mindenütt részletes leírást találunk. Minden fontos paraméter, információ a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy eldönthessük, melyik termék alkalmas számunkra. Ez ritka, gyakran találkozni olyan webáruházakkal, ahol a leírás semmitmondó vagy hiányos. Az is jó pont számomra, hogy látjuk, van-e épp raktáron az adott termék, így nem történhet meg, hogy heteket várunk egy olajra. Kiváló a webshop, aki ért a kenőanyagokhoz, autós kiegészítőkhöz, annak mindez gyerekjáték!

Rendelni sem bonyolult az oldalukról. Felhasználóbarát a kialakítása az egész webshopnak, úgyhogy tényleg csak néhány adatot kell megadni, hogy leadhassuk, amit venni akarunk. Bár ez egyszerű, és a kiszállítás is igencsak kedvező áron van, én nem mertem megrendelni. Nőként nem értek hozzá, inkább maradok a kutyusnál.
Az olajwebshop.hu oldalnak vannak Budapesten üzletei. Egészen pontosan 4 boltjuk is van, ahová személyesen is betérhetünk. Az óbudai üzlet nincs is messze, és kiváló a nyitvatartása, így munka után pont be tudok még menni oda.

Másnap arra is kanyarodtam munkából jövet. Ahogy beléptem, elámultam, mennyi minden volt ott! Nem győztem kapkodni a fejem. Sosem hittem, hogy ennyiféle olaj létezik. Kicsit tanácstalanná is váltam, nem tudtam, merre induljak. Az egyik eladó kiszúrhatta a tétlenségem, és a segítségemre sietett. Kedves volt, és néhány kérdést feltett nekem. Szerencsére nem nézett bolondnak, tisztában volt vele, hogy nem lehet mindenkinek ez a szakterülete. Az udvarias kiszolgálás és profi, szakmai hozzáállás nagyon megnyerő volt. Látszott, hogy itt olyan személyek dolgoznak, akik tényleg jártasak a szakmában, nem csak simán eladónak tanultak. Minden terméket ismertek töviről hegyire, fejből fújta mindegyikük, mit tudnak ajánlani számomra. Azonnal tudták azt is, melyik polcon találhatjuk meg.

Miután kiválasztottuk a váltóolajat, beszélgettünk egy kicsit. Elmondták, hogy mire kell odafigyelnem, mi alapján javasolták az adott terméket, hogy legközelebb egyedül is tudjak vásárolni, akár interneten keresztül. Jól esett, hogy ilyen türelmesen magyaráznak. Mivel látták, hogy nyitott vagyok a témára, mondtak még néhány tanácsot. Összeszedtünk pár autóápolási szert, és javasolták, hogy olvassam az olajwebshop.hu blogját.

A fizetést követően elindultam haza. Aznap már a szerelőhöz nem tudtam eljutni, de elküldtem neki, hogy mit vettem. Nagyon tetszett neki a választásom, meg is dicsért, hogy nőt még nem látott ilyen profi módon váltóolajat venni. Mondta, hogy ő is rendszeresen vásárol itt, hiszen ők a legjobbak kenőanyagok terén.

Váltóolaj - Olajok | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból


Ez megadta a löketet, szerettem volna jártasabbá válni a témában, így tényleg elkezdtem olvasgatni a blogot. Nagyon érdekes volt, és szerencsére a cikkek nem úgy voltak megírva, hogy azok kizárólag szakmai témákat boncolgassanak. Az átlag ember számára készítették őket, és a hétköznapi életben is használható témákat dolgoztak fel.

Mióta az olajwebshop.hu oldalon vásároltam, kezdek megbarátkozni az autókkal. Már nem érzem magam sutának, ha valamit rendelnem kell, és végre már nem csak az ablaktörlő folyadékot tudom utántölteni. Magabiztosságot ad!

Nagyon hálás vagyok Krisztának, a kutyatenyésztő lánynak, hogy átküldte a Váltóolaj – Olajok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból bolt linkjét. Jobbat nem is tehetett volna ettől a kiskutyát leszámítva.
Krisztával azóta is jóban vagyunk, úgyhogy a hálámat kifejeztem irányába. Múltkor el is vittem egy körre, és az utazáson nem csak a kocsimnak örültünk, hanem annak is, hogy a kis Vacak is velünk tartott már!