A kutyatenyésztő ajánlott utasbiztosítást

Már régóta vágytam egy kiskutyára, akivel minden időm együtt tölthetem, és elkísérhet mindenhova. A fajtát már rég kinéztem, csupán egy megbízható tenyésztőt kellett keresnünk.
Végre ez is megvolt, és eljött a nagy nap, amikor elmehettünk a várva várt kutyusért. A tenyésztő szuper jó fej volt, hamar összebarátkoztunk. Miközben ismerkedtem az új barátommal, megemlítettem neki, hogy nyáron nyaralni is megyünk, ahová már a kiskedvencem is el fog kísérni.

A nyaralás kapcsán szóba került az utasbiztosítás. Bár még kicsit odébb volt, ellátott minket néhány jó tanáccsal, sőt, utasbiztosítás kapcsán is ajánlott egy remek oldalt, a Pannon Safe-t. Átküldött egy linket, hogy meglegyen, mire odakerülünk, hogy meg kell majd kötni.

Mivel a hallottak felkeltették az érdeklődésem, így már hazafele megnyitottam a https://www.pannonsafe.hu/termekek/utasbiztositas linket.
Legelsőnek utána olvastam a cégnek, mert ismerősen csengett a neve, mégsem tudtam hová tenni. A Pannon Safe egy 20 éves múlttal rendelkező, magyar tulajdonú alkuszcég. Kiterjedt partnerhálózattal rendelkezik, és kizárólag a legmegbízhatóbb, legstabilabb társaságokkal működik együtt.

Meglepődve láttam, hogy utasbiztosítás mellett számtalan témában nyújtanak segítséget a lakosság számára: lakás- és nyugdíjbiztosítás, KGFB, casco, sőt, még a hitelek is a hatáskörükbe tartoznak. Számos dolog elintézhető akár online is, de, amennyiben arra szükségünk van, akár szakértői segítséget is igényelhetünk, hogy biztosan a legjobb konstrukciót kapjuk.

Pont kapóra jött mindez, ugyanis lakásvásárlás előtt állva szükségem volt rá, hogy valaki segítsen az ügyek intézésében. Nyugodt szívvel keresem fel őket, ugyanis a visszajelzések alapján az ügyfeleik 98%-a elégedett a kollégáik felkészültségével.

Hát, nem gondoltam volna, hogy a kiskutyával együtt egy remek céget is megismerek a tenyésztőnél. a https://www.pannonsafe.hu/termekek/utasbiztositas linket lementettem, ugyanis bármire lesz szükségem, biztosan náluk fogom intézni!